vrijdag 27 maart 2009

Ola chicos!

Buenos Aires!
Iedereen is er geweest, iedereen praat erover.
Dus na 2 weken rondreizen in Chili en Argentinië had de stad een soort mystiek gekregen en stonden we te popelen om ons eigen oordeel te vellen.

De stad heeft prachtige gebouwen, gezellige straatjes, goeie restaurants (parilla's mmmm), leuke terrasjes, mooie musea. Het is heerlijk slenteren over de antiekmarktjes, pintelieren op een terrasje met tangodansers en winkelen in het mondaine Palermo, maar eerlijk is eerlijk: ge waant u in Europa (en misschien zien we intussen liever beesten en natuur dan beton). Het moet gezegd: het is leuk om in een geürbaniseerde omgeving te vertoeven: alles is bij de hand, onze smaakpappillen genieten met volle teugen en ik hoop een paar stuks aan mijn garderobe toe te voegen (op Jesse zijn kosten, uiteraard) ;-).

Zaterdag gaan we de match Argentinië-Venezuela bijwonen en we zijn er helemaal enthousiast over. De kans om de grootste voetballegende ter wereld aan het werkt te zien (hij coacht de ploeg), laat zelfs mij niet onberoerd (Jochem zal trots zijn).
Hopelijk winnen de goei en wordt het één groot feest.

Zondag nemen we opnieuw de nachtbus.
De nachtbussen zijn hier trouwens verrassend comfotabel: zelfs Jesse kan zijn benen volledig strekken en de zetels gaan bijna helemaal plat. Op die manier kunnen we een aantal uren slapen, en dan sparen we ons toch een nachtje accommodatie uit. Gelukkig maar, want de bussen zijn ontiegelijk duur!

Och ja, geld moet rollen!
Niet waar misschien?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey mannekes,

jullie amuseren je daar rot, dat is wel duidelijk! De foto's en het filmpje van de orka's zijn echt om kiekenvel van te krijgen hoor! Met veel oh en ah heb ik ernaar gekeken.
Hier is het nog een weekje en dan is het Paasvakantie. We gaan wel niet naar orka's kijken, maar een bezoekje aan de markt in de Marollen, Ikea, Het kringloopcenter, de cinema, de Export, enz...gaan toch ook heel veel goed maken de komende weken ;-).
Morgen is het carnaval in Kotem, dus we gaan vooral Niet ontbijten, want we worden bij Lieve haar broer en vrouw verwacht, om de stoet te gaan zien (die voor de deur voorbijkomt) en vooral heeeeeeeeeeeeeeeeeel uitgebreid te lunchen met de hele bende.
Allé, doe dat goed daar en tot schrijfs.
Dikke kussen Isa en the gang
xxx

Anoniem zei

Hey mannekes,

Zoals ze bij ons in school zouden zeggen: "Mèèèè jo zoveel mensen in die stadion jo!"
Djezus wat een volk! Hoeveel mensen waren dat zeg?
Hoe is het met jullie? Ik hoop alles goed...
Hier wordt het deze week 18 graden, zalig weertje...eindelijk!
We zijn hier vollebak de dagen aan het aftellen voor de Paasvakantie.
Zondag is het verjaardagsfeestje van Lieve en mij. De hele familie is uitgenodigd....Euh jullie kunnen niet komen zeker ;-).
Goed, jullie krijgen uiteraard een uitgebreid verslag met foto's!
dikke kussen van Isa en co