maandag 8 december 2008

We hebben een voiture!

Joepie de poepie!
Op dit eigenste moment is Jesse onze gloednieuw busje ophalen bij de vorige eigenaar...

Het is een rode Toyota Townace geworden: een klein busje dus, dat ons hopelijk zonder zorgen doorheen Nieuw Zeeland zal voeren.

Het was een lange, stresserende zoektocht. De jetlag was ons echt in de kleren gekropen en bijgevolg liepen we hier de eerste dagen rond als halve zombies met maar 1 verlangen: SLAPEN. Als we dan in ons bedje lagen, konden we de slaap weer niet vatten, niet echt bevorderlijk voor het humeur, waardoor de autozoektocht nog vermoeiender leek. Overigens willen alle backpackers hun busje met winst verkopen, waardoor er een overvloed aan oude wrakken met walgelijke prijzen ontstaat. Op een goeie prijs-kwaliteit-verhouding hebben we daardoor effe moeten wachten. De afgelopen dagen waren voornamelijk gevuld met het afschuimen van garages, internetsites, prikborden, automarkten en proefritjes. Erg veel kunnen we dus nog niet over Nieuw Zeeland vertellen, tenzij jullie geinteresseerd zijn in een uittreksel van ons persoonlijk doorgevoerd marktonderzoek van de lokale kampeergeriefprijzen en surfartikelen...


We kunnen niet wachten om hier te vertrekken: het hostel waar we de hele week verbleven is niet bepaald spik en span, om niet te zeggen smerig. Vanochtend ontdekte ik zelfs een weelderige bos paddenstoelen onder de chambrangskes op de gang!!! Wegwezen hier!
Jesse heeft trouwens een prachtige surfplank gekocht, dus overmorgen zitten we hopelijk/waarschijnlijk aan een of ander strand, want ik betwijfel of ik die surfkriebels nog langer in bedwang ga kunnen houden!


Foto's volgen!

Zoenen! J&I

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahahaha, die chambrangskes, ik heb mij daar ziek van gelachen :-)

Anoniem zei

hoe? geen vw-buske ofwa?

;)