woensdag 24 december 2008

Merry Christmas!


Hallo,

Toch nog snel een berichtje vooraleer de festiviteiten thuis beginnen.
We willen iedereen een fijn eindejaar wensen, met veel tijd voor familie en vrienden en gezelligheid. Die vrienden en familie missen wij nu toch een beetje... Daarom hebben we geopteerd voor een hotelletje in Queenstown om de kerstdagen door te brengen. Een 5 sterren hotel (last minute kunnen boeken) aan de rand van het meer, met prachtig uitzicht, lekker zacht GROOT bed en badkamer met regendouche... Dan kunnen we lekker van elkaar genieten terwijl 2008 op zijn eind loopt!

De afgelopen week was alweer fantastisch. Een paar dagen druilerig, donker weer brachten ons even van ons stuk. De regen wilde maar niet stoppen en we kregen bijna last van de winterblues. ;-) Dus besloten we het mooie weer maar gewoon af te wachten en intussen lekker te niksen, want na regen moest sowieso zonneschijn komen!
En zo geschiedde het, op een ochtend werden we wakker onder een stralende zon en waren alle wolken tussen de bergen verdwenen!
Op naar Southland, waar de Nieuw-Zeelandse Fiorden op ons lagen te wachten. Het was een prachtige trip, weg van de bewoonde wereld, volledig omringd door bergen waar ge uw ogen onmogelijk vanaf kon houden. Eeuwige sneeuw, watervallen, meren, bloemen, bos a volonte! Kamperen in the middle of nowhere, bij een van de talrijke rivieren, onder een perfecte sterrenhemel. We hadden het ons niet mooier kunnen wensen. We hebben ons laten vertellen dat het in Southland 330 dagen per jaar regent en grijs is, dus ge kunt hoe wel inbeelden hoe gelukkig we waren met die helderblauwe hemel!
Aan een "echte" meerdaagse trekking hebben we ons niet gewaagd: die moesten al weken op voorhand geboekt worden en daar hadden we niet het geschikte materiaal voor, maar desalniettemin hebben we tientallen kilometers gewandeld. De collega's zijn ongetwijfeld verbaasd en trots op mij!

Nu zitten we dus in Queenstown, het Mekka van de kicksporten, en jawel dames en heren, Jesse overweegt een bungeejump!!! De komende dagen zal ik mij dus volledig toeleggen op de kunst van het overtuigen... To be continued...

Bij ons op het menu voor kerstmis: barbecue. En bij jullie?

Geniet van de feesten,

Ine en Jesse

8 opmerkingen:

Anoniem zei

LIefste Ine en Jesse,
Prachtige foto's, er zijn geen woorden voor.
Geniet van de kerstdagen en vooral van het zachte grote bed, dat zal zeker deugd doen.
Ik wens jullie een superplezante kerst en een hele lekkere barbecue.
We zullen jullie straks heel fel missen, maar ik ben heel erg blij dat jullie het zo goed hebben en in gedachten zijn we bij jullie.
kerstkusjes en knuffels,
mamalut

Anoniem zei

Dag Inie en Jesse !
Bij ons gisteren bij bomma en vandaag bij Marina 2x het traditionele kerstmenu: voorgerechtje krabcocktail, daarna tomatenroomsoep, hoofdgerecht kroketten en daarbij konijn met pruimen (ocharme), gebraad en rosbief (of is dat hetzelfde? ik weet het niet meer). En ijs als dessert.
Wij missen je ook! Goed dat je naar foto's vroeg, ik heb Gery daardoor zelfs enkele keren kunnen overtuigen om te poseren :-) Dus meer foto's volgen...
Is het skype ding gelukt gisteren? Ik heb met je papa afgesproken dat als je nog eens ergens bent met goede ontvangst ik nog eens kom skypen. Lieve groetjes en geniet maar van elkaar daar. Maar ook weer niet te fel want ik wil gelijk met jouw een kindje krijgen en als ik moet wachten tot je terug bent, jullie ook hè... ;-) Dikke kerstknuffels !!!

Anoniem zei

even rechtzetten: oh nee "jouW" met een W!? , had ik verteld dat er ook veel wijn was bij het eten gisteren? :-)

collega zei

De dolfijnen in die golf zijn echt cool!!!
Enjoy
xxx
merry x-mas
en vo de belgen: Merry crisis!!!

Anoniem zei

Liefste Ine en Jesse,

Wat een mooie natuur, de foto's zijn 'magnifique'. We wensen jullie een fijn eindejaar en ja we missen jullie toch hard. Pas maar op met het super zachte grote bed, er is hier op dit moment een grote instroom van baby's. En ik weet dat het bij jou (Ine) ook kriebelt. Heel vele knuffels en kussen en goede wensen en veel geluk van ons allen.
Tante Annie & Co

Anoniem zei

van ons hier hele fijne feesten en geniet er nog van eh

alvast een geweldig 2009 !!!!!

Karen en Pini

Anoniem zei

liefste jesse en ine,

eerst en vooral een heel goed eindejaar. bij ons is het heel rustig geweest bij isa zijn we de 24 ste gaan vieren, en pas de 28ste bij mijn schoonmoeder. we hebben op kerst gezellig met het gezinnetje gevierd lekker lamsvlees van de de marokaan.
jesse je hebt heel veel groeten van valerie die is vorige week getrouwd en het was gewoon schitterend.
zodra de foto's van de trouw er zijn zal ik er een paar doorsturen. Floor was bruidsmeisje en geweldig.
floor heeft in de week nog naar jullie gevraagd, bij het jaaroverzicht ging het over tailand en ons floor zei daarop "nonkel jesse en tante ine werden daar vastgebonden" kinderen hun fantasie laat de verbeelding spreken.

tot gauw ,

dikke kus, van ons allen.

Anoniem zei

Dag Ine & Jesse,

Fijn dat jullie toch bij het kerstfeest aanwezig waren al was het via een computerscherm.Echt fijn dat we jullie nog eens konden zien.
Het was een geslaagd Kerstfeest.Lekker eten en drinken en prachtige cadeau's. Buiten de gebruikelijke incidenten ( Michel en Gerard hadden weeral te diep in het glas gekeken en ikzelf natuurlijk niet want ik drink slechts water...Ge gelooft me toch nietwaar?)
Enkele dagen later ( 27/12 ) hebben we er nog maar eens een lap opgegeven.Op Uw Pa zijn verjaardags-pensioneringsfeestje hebben we ons zoals iedereen wel verwacht had eens goed laten gaan. We hebben ons stijf geamuseerd, je moet de foto's maar eens bekijken.Spijtig natuurlijk dat jullie er niet bij waren.
Nu zijn we weeral in de voorbereiding voor de volgende party. Je zou denken dat we hier niets anders doen dan feesten(eigenlijk is dat ook wel zo).
Geniet nog maar ginder ver weg van alle prachtige dingen en vergeet ze zeker niet door te sturen naar het thuisfront.Nog een fijn eindejaar en tot binnenkort.
Kusjes, Michel & Wies